RÓLUNK

Történetünk

A Panzi-Pet Kft.-t 1996. november 26.-án alapította a jelenlegi két tulajdonos, Pandzarisz Sándor és Pandzariszné Grósz Judit. Azonban a cég jogelődje már 1986-ban napvilágot látott egy 20 nm2-es újpesti üzletben, ahol termény és díszmagokkal foglalkoztak. Akkoriban a termelőszövetkezetektől megvásárolt magokat saját udvarukban keverték össze egy betonkeverővel és egy Barkasszal járták az országot, hogy beszerezzék az árukészletet amit kisboltjukban eladhatnak… Hogy hogyan sikerült egy kétszemélyes kisvállalkozásból ma az ország elsőszámú állateledel márkájává válni? A cég folyamatos fejlődésével nagyobb, jobban felszerelt telephelyre volt szükség, a nagyobb árukészlet elraktározása érdekében többször is költözött. Először egy 60nm2-es rákospalotai családi házba, ahol a későbbiekben a Kft. is megalakult. Jelenlegi telephely 2014-ben épült fel, az M3-as autópálya kivezetőjénél mintegy 3000nm2-es alapterületen.
Elsőszámú célkitűzésünk volt, hogy egy olyan márkát építsünk, aminél garantálni tudjuk stabilan a jó minőséget, a versenyképes piaci árakat és a világszinten is stílusos designt.”

A Felfedezett piaci rés alapján alkottuk meg saját brandünket.

Magyarországon egyedülállónak nevezhető a Panzi márka, hiszen több mint 450 termékünk van a piacon, a kedvtelésből tartott állatok számára legyen az kutya, macska, madár, hal, rágcsáló vagy hüllő
Fontos számunkra, hogy egy minden ízében magyar termékcsaládot építsünk. Büszkék vagyunk rá, hogy termékeink Magyarországon készülnek, hazai receptek alapján, itthoni kreatív szakember gárdánk tervei szerint. Termékeink megtalálhatóak a magyarországi díszállat boltokban, szakáruházakban, szuper- és hipermarketekben, web-áruházakban illetve franchise partnereinknél is. Jelenleg több mint 30 országban történik export tevékenységünk: Görögországtól a Kanári Szigetekig, Romániától Németországig. De olyan egzotikus helyeken is jelen vagyunk, mint Bahrein vagy Kína. Tudatos piaci jelenlétünknek köszönhetően egyre többen ismerik világszerte termékeinket és cégünk logóját.  

Találatok: 0